Metigla Expert

Suna ACUM: 0766-456.373

Servicii

Servicii gratuite

Consultanta tehnicaConsultanta tehnica: Consultantii nostri iti pot furniza toate informatiile necesare pentru realizarea unui acoperis, informatii legate de materiale, avantaje si dezavantaje, renovare, culori, textura, intretinere si alte informatii utile.

Masuratori: La cererea clientilor, efectuam masuratori gratuite pentru a intocmi oferta de invelitoare optima pentru acoperisul dumneavoastra, dar si pentru a te ajuta sa faci alegerea corecta pentru un acoperis durabil.

Garantie: Fiecare produs este insotit, dupa caz, de un certificate de garantie si/sau declaratie de conformitate menite sa ateste calitatea produselor cumparate.

Transport: Pentru clientii nostri, asiguram transportul gratuit al materialelor folosite in realizarea acoperisului.

Rommet Construct  iti pune la dispozitie o gama larga de produse pentru amenajarea casei tale pentru comenzi si informatii ne puteti contacta completand formularul.

Servicii contra cost

Servicii contra costMontaj: La cerere se asigura, contra cost, montajul acoperisului: de la sarpanta, folie, tigla metalica, pana la finisaje speciale, toate acestea prin contractarea echipelor de montaj.

Dulgherie: Daca este nevoie, va putem ajuta si cu dulgeria sarpantei dvs.

Mansardari: Vreti sa-ti modernizati casa? Noi va putem ajuta cu mansardarea si montajul noului acoperis.

Reparatii: Aveti probleme cu acoperisul sau sistemul de drenaj? Contactati-ne si vom veni in ajutorul dva cu reparatiile necesare pentru a evita neplacerile viitoare.

Montaj ferestre mansardaDaca ai ales sa-ti mansardezi acoperisul apeland la noi, iti punem la dispozitei o gama variata de ferestre de mansarda care sa scoata in evidenta estetica casei tale.